Finansiering

Enkel och trygg finansieringslösning

finansiering

Ysta Bilcenter erbjuder enkel och trygg finansiering för dig som köper bil hos oss. I samarbete med vår finanspartner Santander har vi finansiering för alla våra bilar.

Vi har lösningar för dig som köper begagnat eller nytt och för dig som köper privat eller via företaget. Vi hjälper även till med att finansiera underhåll och drift. I varje finansiering ingår en konkurrenskraftig ränta och stora valmöjligheter. Du kan exempelvis välja fast eller rörlig ränta, extraamortering när du vill och fri förtidslösen när du så önskar. För mer utförlig information, vänligen kontakta någon av våra kunniga säljare.

Avbetalning

Vårt vanligaste billån är anpassat för dig och erbjuder flera olika valmöjligheter. Välj fast eller rörlig ränta, kontraktstid och om ditt billån ska vara med eller utan restskuld. Privatpersoner är den vanligaste målgruppen men även företag som vill äga sina fordon (och vill ha avskrivningsmöjligheter) väljer denna finansieringsform.

Leasing

Vi erbjuder individuellt anpassad billeasing för stora och små företag. Billeasing är generellt det enklaste och mest ekonomiska sättet att finansiera företagets bilar. Dels för att momsen på leasingavgiften oftast är till hälften avdragsgill (personbilar), dels för att leasing är en finansieringsform som löser företagets bilbehov utan att binda kapital. Med billeasing företag kan du dessutom lämna befintligt kreditutrymme hos din bank outnyttjat. Billeasing är en flexibel finansieringsform som ofta kombineras med serviceavtal och där momsavlyft på leasingavgiften och servicekostnaden ger ekonomiska fördelar.

Vi hjälper Dig att skräddarsy en personlig finansiering åt just Dig.

Välkommen till ett sunt och ekonomiskt bilägande Du också!