Lediga tjänster

Här hittar du lediga tjänster på Ysta Bilcenter

 

ÄR BILAR OCH SERVICE DIN PASSION?

 

MEKANIKER/PLÅTSLAGARE TILL VÅR SKADEVERKSTAD
Vi söker mekaniker till vår skadeavdelning här på Ysta Bilcenter som har:
– Fordonsteknisk utbildning
– Ett par års erfarenhet från liknande arbete
– Goda kunskaper inom bilelektronik
– PC-kunskaper
– God förmåga att kunna formulera sig i tal och skrift
– B-körkort, det är meriterande med C-körkort
Som person är du självgående, ödmjuk och effektiv. Du är en glädjespridare och värdesätter en god stämning på arbetsplatsen samt du har ett gott ordningssinne och en god datavana. Det är mycket meriterande är om du har erfarenhet från arbete i något av programmen Cabas eller Kobra.
Ansökan skickas till peter.wallin@michelsensbil.se

Ysta Bilcenter är auktoriserad verkstad för BMW och Nissan samt även Bosch Car Service vilket gör att vi servar och reparerar alla bilmärken.

Inom Michelsengruppen, som är Ysta Bilcenters ägarbolag, är vi idag ca 80 anställda. Vi är en organisation som ständigt utvecklas och förändras och vi har förmånen att jobba med marknadens starkaste varumärken och bästa produkter. Våra verkstäder inom Michelsengruppen är auktoriserade serviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar, BMW och Nissan.

Vi har som mål att samla de bästa mekanikerna, försäljarna, servicerådgivarna för att leverera den bästa totalupplevelsen till våra kunder.

Om du tror att fordonsbranschen är en utmaning som passar dig och om du är en engagerad och målmedveten person, skicka in ditt CV till oss, märk upp tydligt vilken tjänst du söker.

Har vi inte tjänsten ledig som du söker arkiverar vi din ansökan för framtida nyanställningar.
Lycka till!

Bilservice och verkstad i Skåne